Offre particulier

EVJF / EVJG

Au programme

Capacité
10 personnes
Programme
Formule 2h00
Formateurs
Chef·fe·s recruté·e·s et testé·e·s par l'équipe Chefsquare
Organisez un cours de cuisine réservé à votre groupe de copain·ine·s - jusqu'à 10 personnes !
Accueil des gourmand·e·s : ingrédients prêts, tabliers bien accrochés et mains propres ? Oui Chef·fe !
Préparation des mets et dégustation : comme une brigade de cuisine, entre rires et délires, élaborez plusieurs recettes en suivant les conseils du·de la Chef·fe.
Régalez vous ensuite autour d’un bon verre de vin blanc et d'un spritz pour finir cette soirée en beauté !

En détail

Que le·a futur·e marié·e soit gourmand·e, romantique ou nul·le en cuisine, nous avons créé un menu spécialement pour SA soirée, à partir de produits non transformés et à indice bas carbone :
- Risotto Primavera
- Charlotte maison Fraises & Hibiscus
Allergènes : huile végétale (olive), lait, sulfites, œuf, blé (gluten).

À l’issue de votre cours, une table sera dressée et vous pourrez déguster les plats réalisés accompagnés d’un verre de vin, et partager un moment avec le·a Chef·fe et les autres participant·e·s.

La cerise sur le gâteau

  • Un·e Chef·fe pédagogue et talentueux·se
  • Une cuisine privatisée pour votre groupe
  • Les boissons offertes (1 verre de vin par personne, thé, café)
  • Les tabliers et les recettes transmises par e-mail à l’issue de l’événement
  • Une offre 2 en 1 : activité ludique et pause repas

Nos espaces culinaires à Paris et à Lyon et notre cuisine mobile

Just a stone's throw from Bastille, this new 185 m2 facility combines a street-side cooking studio with a courtyard-side professional laboratory. It retains the school's hallmarks with a cocooning, home-like environment. It also shares the attributes of a real restaurant kitchen, to immerse future food-entrepreneurs in real-life conditions.

55, rue Garibaldi
Itinéraire
Privatiser

France's capital of gastronomy and Paul Bocuse, discover the secrets of our Chefs through a wide choice of cooking classes from 1h to 7h to learn skills alongside a professional during the week or at weekends.
Our brigade of chefs in Lyon enables us to offer a very varied selection of cooking classes in Lyon: French cuisine, world cuisine (Asian, Italian, Mediterranean, from elsewhere...), wellness and nutrition cuisine, vegetarian cuisine and even vegan cuisine... During these cooking classes in Lyon, the chef divides up the participants like a brigade to best pass on these techniques and tricks. Each participant gets hands-on to reproduce and understand the gestures of a professional.
In a home-like atmosphere, our Lyonnaise brigade shares their know-how in our cooking classes, in a joyful and good-humored atmosphere. Our workshop is divided into 3 areas: the first is a bright, intimate kitchen, ideal for small groups. Our large kitchen, with its two beautiful islands, is perfect for hosting even the biggest corporate team-building events. And tucked away at the back of the workshop, our super-bright glass roof is ideal for corporate meetings, seminars or simply tasting! In our Lyon workshop, we're also true to our commitments: waste sorting, organic and short-distance sourcing and, above all, 2 ecotable macaroons. We are the guarantors of good eco-responsible practices!

See all our cooking classes in Lyon
10, rue du Bourg l'Abbé
Itinéraire
Privatiser

Just a stone's throw from Beaubourg, this culinary space has been fitted out in a former art gallery on two levels. On the ground floor, our 100 m² open-plan kitchen can be adapted to suit your needs. In the basement, our two vaulted stone cellars are ideal for wine tastings and business meetings.

À deux pas de Bastille, ce nouveau lieu de 185 m2 associe un atelier de cuisine côté rue, à un laboratoire professionnel côté cour. Il conserve les marqueurs de l’école avec un environnement cocooning, un peu comme à la maison. Il partage aussi les attributs d’une vraie cuisine de restaurant pour plonger dans les conditions réelles les futurs food-entrepreneurs.